21. kolo
23.01.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů OGC Nice (© AFP)

Nice získalo první výhru v roce 2021, venku porazilo Lens

Fotbalisté Lens nenavázali na velmi cenný skalp ze středeční dohrávky na půdě Marseille a doma podlehli možná trochu překvapivě Nice. To se raduje z přerušení své negativní série, která činila pět utkání bez tříbodového výsledku, a vzdálilo se tak ještě více od nepříjemného sestupového pásma. O jedinou branku utkání se postaral Youcef Atal.

Zdálo se, že domácí po minulé výhře na jihu Francie zapomněli na nedobrý vstup do nového roku, patrně ovšem nejsou v takové pohodě, v jaké byli prakticky po celý podzim. Opět se potvrdilo, že zrovna Les Aiglons pro ně nepředstavují nejoblíbenějšího protivníka. A stejně jako v rámci kola číslo jedna s ním prohráli. V tomto případě nicméně ani jednou neskórovali.

První poločas nabídl jakési dvě šance, které mohly znamenat průběžnou změnu vyrovnaného skóre. Avšak Atalův pokus levačkou ze 13. minuty polapil gólman Leca, na druhé straně se ve 31. minutě snažil zapsat na střeleckou listinu aktivní Ganago, hostující brankář Benítez ale nakonec zasahovat nemusel, poněvadž jeho sok z blízkosti trestuhodně nemířil nejpřesněji.

Ve 49. minutě se Nice dočkalo své odměny, vedení přitom udrželo až do samého konce. Dolberg naznačil zakončení, přistrčil balón na Atala, jenž se kličkou zbavil bránícího Boury a následně zacílil přesně ke vzdálenější tyčce. Lens mělo asi největší možnost na odpověď tři minuty před koncem, v dobré pozici se ocitl Banza, hlavou však nasměroval míč do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele