20. kolo
17.01.2021 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Jonathan David (© AFP)

Lille urvalo výhru nad Remeší až v nastavení

Moc nechybělo a v boji o titul ztratilo Lille. Dogy měly s Remeší plné ruce práce, jako první inkasovaly a užuž to vypadalo, že ztratí. Nakonec ale díky gólu v 91. minutě v podání Jonathana Davida zvítězily 2:1 a na čele Ligue 1 mají shodný počet bodů jako PSG.

Lille doma hostilo soupeře, kterému se v posledních zápasech dařilo a že to domácí tým nebude mít jednoduché, nastínila i 8. minuta, kdy se do první větší šance dostal Mbuke. Jeho rána měla gólové parametry a kdyby byla o trochu přesnější, Maignan by neměl nárok. Poté sice Lille kontrolovalo hru, ale do větší příležitostí se nedostávalo.

Naopak, po centru Konana lehce líznul balón Arbër Zeneli a Remeš se na stadionu Pierra Mauroye ujala vedení. Závěr poločasu zase patřil domácím, ale bez gólového vyjádření.

Svěřenci Christophera Galtiera se dočkali až krátce po změně stran. Hosté chybovali v rozehrávce a Jonathan Bamba Rajkovićovu hrubou chybu okamžitě potrestal vyrovnávací brankou. Remeš se ale nenechala rozhodit a její ofenzíva se připomenula při nebezpečné střele Mbukeho, kterou tentokrát Maignan vytěsnil na rohový kop.

Remeš předvedla na severu Francie dobrý výkon a bod si zřejmě zasloužila, ovšem fotbalový osud to chtěl jinak. V první minutě nastaveného času vypálil Bradarić, Rajković balón vyrazil přesně před sebe a Jonathan David z dorážky rozhodl. Hosté sahali v Lille po cenném bodu, ale nakonec se vracejí s prázdnou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele