18. kolo
06.01.2021 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas Met s Bordeaux skončil nerozhodně

Hráči ani jednoho z klubů v poslední době nepředváděli zrovna střelecké koncerty, a tak není divu, že ve vzájemném klání nebyl k vidění ani jeden gól. Oba protivníci tak zůstanou po osmnáctém kole v těsném sousedství ve středu tabulky.

První šanci tohoto duelu si připsal už ve 3. minutě Aaron Leya Iseka, jehož hlavičku po Mazizově centru likvidoval Costil. Během úvodní dvacetiminutovky se do zakončení dvakrát dostali borci z Bordeaux. Ani jeden pokus však mezi tři tyče nesměroval. Nepřesnosti byly k vidění i nadále. A když už to vypadalo, že střela Fabiena Centonzeho konečně Benoîta Costila protáhne, vložil se do ní stoper Paul Baysse.

Hned po změně stran musel být brankář ve službách Les Girondins pozorný, jelikož Youssef Maziz se pokusil skórovat přímo z rohového kopu. V 54. minutě se osmělil Rémi Oudin. Alexandre Oukidja si poradil podle trenérových představ. Toma Bašić se pak dožadoval odpískání penalty, protože nastřelil ruku jednoho z obránců. Sudí Gautier však pro jeho protesty neměl pochopení.

V 66. minutě rozehrávali hosté standardní situaci. Nutno dodat, že značně nepřehlednou. Balon se nakonec dostal až před brankáře, nicméně Otávio už neměl na zakončení dostatek klidu. V pětasedmdesáté minutě převzal přihrávku Thomas Delaine a zkusil štěstí levačkou zpoza velkého čtverce. Costil na tuhle střelu dobře viděl, a tak ji bez větších obtíží lapil v rukavicích.

V nastaveném čase se ještě k jednomu nepovedenému zakončení dostal Warren Tchimbembé. A na opačné straně to zkoušel Nicolas De Préville. Ani jeden nebyl úspěšný, takže Bordeaux musí doufat, že se podaří uhrát další výhru proti Lorientu. Mety přivítají na Stade Municipal Saint-Symphorien Nice, kterému se stále příliš nedaří.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele