12. kolo
03.11.2019 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Nice zabralo a znemožnilo Remeši vystoupat na pohárovou příčku

Svěřenci Patricka Vieiry neprožívali nejlepší období. Teď však připisují důležité tři body. Mají jich tedy na kontě šestnáct, což vzhledem k tradiční vyrovnanosti Ligue 1 znamená, že i "Orli" mají na dosah čelo tabulky. Tedy s výjimkou PSG.

Nutno dodat, že domácímu celku na stadionu Allianz Riviera výrazně pomohl Moussa Doumbia, když v šestadvacáté minutě vyfasoval obě žluté karty. Nejprve fauloval Youcefa Atala, a poté satiricky zatleskal rozhodčímu, pro což Jérémy Stinad opravdu neměl pochopení a pětadvacetiletého záložníka vyloučil.

Hned za šest minut byla početní výhoda zužitkována. Po centru do vápna se balon podruhé dostal k Pierru Lees Melouovi, jekterý "vykulil" mimo šestnáctku pro Wylana Cypriena, jehož střela nachytala Predraga Rajkoviće na švestkách - 1:0. Čtyři minutky před vypršením prvního poločasu se Les Aiglons radovali znovu.

Cyprien tentokrát centroval od rohového praporku. Míč doputoval až na zadní tyč, kde číhal Dante. Jeho snaha byla ještě zblokována. Nicméně pouze ke Christophe Hérellemu, jenž pravačkou vnějším nártem cílil k bráně natolik razantně, že ani Alayxis Romao nedokázal zabránit další zkáze - 2:0.

Nepopulární "šatňák" ovšem hosty úplně nezlomil. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce Nice do ničeho nepustili a naopak si sami vytvořili tři dobré příležitosti. Nicméně jak Mathieu Cafaro, tak Rémi Oudin a Bolaye Dia se museli sklonit před uměním Waltera Beníteze. Ten bude moct další čisté konto zaznamenat za týden proti Bordeaux. Remeš doma přivítá Angers SCO.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele