5. kolo
14.09.2019 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Bordeaux vyzrálo na Méty

Především díky dvěma brzkým trefám se podařilo domácím Les Girondins ukořistit vítězství nad Métami. Hosté za celých zbývajících 80 minut na ně nedokázali najít odpověď.

Na stadionu Matmut Atlantique začalo být veselo už po necelých sedmi minutách hry. Po rohovém kopu nejprve dobře zasáhl Alexandre Oukidja. Gólman hostujícího celku pak ještě vyrazil pokus Enocka Kwatenga, přestože určitě mohl balon chytit. Jimmy Briand pak využil situace a bleskově poslal kulatý předmět do sítě - 1:0.

Dvě minuty poté bylo všechno díky chybě v rozehrávce pro domácí ještě lépe. Ui-Jo Hwang měl možnost vyslat do brejku kolegu Nicolase De Prévilla a touto možností nepohrdl. Jeho osmadvacetiletý kolega pak volil přízemní ránu k levé tyči, čímž napravil svoje zaváhání z 6. minuty - 2:0.

Laurent Koscielny v defenzivě družiny Paula Souzy předvedl své bohaté zkušenosti, takže hráči Mét to měli hodně těžké. Naopak Samuel Kalu mohl ve čtyřiapadesáté minutě přidat svou druhou trefu, kdyby ho Oukidja nevychytal. Habib Diallo na druhé straně nepřekonal Costila.

V sedmé desetiminutovce utkání se ještě dvakrát připomenul Kalu. Nejprve svou pumelicí orazítkoval břevno, a potom zamířil vedle. V každém případě Les Girondins doma po delší době zabrali a na kontě mají osm bodů. O další se poperou opět v domácím prostředí proti Brestu. Mety hrají proti Amiens, což by určitě mohl být soupeř, který jim pomůže vylepšit dosavadní čtyřbodový zisk.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele