8. kolo
29.09.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - Girondins Bordeaux 0:0

Stade Auguste-Delaune v Remeši nakonec žádnou branku nevidělo a domácí celek si tak rozdělil body s Bordeaux. Žádná ofenzivní podívaná se konala. Utkání bylo hodně svázané taktikou a nenabídlo prakticky jedinou stoprocentní šanci.

A to je určitě škoda, protože oba týmy měly na to ukázat mnohem víc. Od začátku to spíš byla šachová partie, než něco, co by diváky mohlo bavit. První poločas ukázal opravdu jen pár náznaků šancí. O trochu více ze hry mělo Bordeaux ale to je asi tak vše. V závěru prvního dějství musel sudí vytasit dvě žluté karty, jednu pro Romaa, druhou pro Corneliuse.

Jestli diváci doufali, že ve druhém poločase něco změní, hrubě se zmýlili. V Remeši se hrála pořád ta samá podívaná, bež žádných příležitostí. Lerager už sice vypálil na branku, ale jen do míst, kde byl Mendy, který balón v pohodě lapil.

Oba trenéři se ještě pokusili nějak rozhýbat ofenzívu střídání, ale i to vyšlo vniveč. Utkání skončilo 0:0 a pro čedkého fanouška stojí za připomenutí, že do utkání na straně Bordeaux nezasáhl Jaroslav Plašil. Les Girodins v týdnu čeká Evropská liga a domácí zápas s Kodaní, který bude po porážce na Slavii nesmírně důležitý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele