22. kolo
26.01.2019 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Štrasburk vyhrál počtvrté v řadě a je pátý

Už čtvrté vítězství v řadě a posun na průběžné páté místo tabulky zaznamenali po víkendu fotbalisté Racingu Štrasburk. Výhra nad Bordeaux se ale nerodila vůbec lehce, Alsasané jí dosáhli až brankou ve třetí minutě nastaveného času. Střelou k tyči se o ní postaral Kenny Lala.

Štrasburk je ve skvělé formě a i proti Bordeaux začal sebevědomě. Po necelé čtvrthodině hry nebezpečně vypálil Adrien Thomasson a moc nescházelo, aby vymetl horní roh hostující branky. O něco podobného se pokusil i Martínez, ale v tomto případě postrádala střela přesnost i razanci, takže Costil ji v pohodě sebral do rukavic. Bordeaux sice žádnou větší šanci nemělo, ale hru srovnalo a na stadionu de la Meinau hrálo vyrovnanou partii.

Druhý poločas začal opět příležitostí domácího celku, Lala vyslal na branku Girodins nebezpečný projektil, který Costilovi nadělal problémy, takže Štrasburk ještě zahrával rohový kop. I Les Girodins se osmělili a Karamohovu pohotovou střelu musel vyrážet připravený Sels. To už Bordeaux pomalu převážilo držení balónu na svojí stranu, ovšem výsledek zůstával nadále nerozhodný 0:0.

Další fáze zápasu přinesla divákům čirou nudu. Až pět minut před koncem potěšil diváky zajímavým přímým kopem Francois Kamano a Sels jeho střelu konečky prstů vyškrábl na rohový kop. Utkání směroval do remízového konce a málokdo ještě věřil, že padne vítězná branka. Jenomže přesně to se stalo ve třetí minutě nastaveného času stalo. Domácí rozehráli docela nenápadnou akci. Po centru z levé strany balón přeskočil hostujícího zadáka tak, že se balonu zmocnil Kenny Lala a naprosto přesně mířenou střelou k tyči rozhodl o výhře Racingu 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip: 10.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele