16. kolo
04.12.2018 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Angers SCO 0:0

Nice je po dalším kole zklamané, protože na domácí půdě plánovalo získat určitě víc bodů. Angers mu mnoho problémů nedělalo, jenže přesto slaví zisk jednoho bodu za bezbrankovou remízu.

Pro Nice to je hodně velká ztráta, protože bylo jasným favoritem a navíc mělo k dispozici prakticky všechny opory. Od první minuty nastoupili hráči jako Balotelli, Saint-Maximin, Sarr, Dante nebo Cyprien. Hosté se spoléhali především na dvojici Bahoken a Reine-Adélaïde.

Nice na nic nečekalo a do svého soupeře se pustilo hned od začátku. Už ve třetí minutě mohli jít domácí do vedení, protože po tečovaném centru se balon odrazil přesně k nohám Jean-Victora Makenga. Ten ale z blízkosti brankáře Butelleho propálit nedokázal. Cyprien pak hledal před vápnem soupeře Maria Balotelliho, ale tomu nevyšlo zpracování míče.

Hostující obránci se dopouštěli několika chyb, ale Nice je nedokázalo potrestat. Po ráně Cypriena vybíhal Butelle pro balon na malé vápno, kde byl i Mario Balotelli. Ten by mohl zakončovat do opuštěné brány, jenže radost mu zkazil ofsajd. Po pětadvaceti minutách Cyprien našel elegantním pasem za obranu nabíhajícího Balotelliho, jenže ten přeloboval spolu se zkušeným brankářem Butellem i jeho bránu.

Jinak první půle mnoho šancí nenabízela a především hosté zůstali herně dost za očekáváním. Angers mělo šanci zahrávat volný přímý kop z velmi dobré vzdálenosti, ale Taitova rána směřovala mimo! Nice přehrávalo svého soupeře maximálně a téměř mu nedovolovalo získat balon. Když už se to povedlo, jako třeba Santamaríovi na začátku druhé půle, hned u něj byli obránci a nedovolili mu zakončit.

S postupem času se ale Angers začalo osmělovat a především útočník Bahoken byl vidět stále častěji. V 60. minutě jeho brance zabránil pohotovým vyběhnutím pouze brankář Benítez. Tempo utkání ale výrazně opadalo a Nice zkrátka nedokázalo vymyslet nic, čím by svého soka překonalo.

V 90. minutě hlavičkoval Hérelle po centru ze strany hodně vysoko nad a nevýrazný fotbal v podání Angers pak korunoval brankář Ludovic Butelle, který vyběhl mimo pokutové území a dostal žlutou kartu. Po poradě s videorozhodčím pak ale dostal rovnou červenou! A jelikož mělo Angers už vystřídáno, do brány musel záložník Baptiste Santamaría.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele