13. kolo
10.11.2018 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Nîmes Olympique - OGC Nice 0:1

OGC Nice si připisuje již čtvrtou výhru v řadě, když v sobotním utkání vyloupilo Stade des Costiéres a odváží si 3 body za výhru 0:1.

Domácí Nîmes se vrhlo na svého soupeře již od úvodního výkopu. Hostující Sarr neobratně stáhl domácího útočníka a rozhodčí Bastien odpískal již ve 4. minutě pokutový kop. K němu se postavil útočník Božok. Hostující gólman Benítez vystihl směr míče a fantastickým skokem ke své pravé tyči zneškodnil Božokův pokus.

Domácí hráči Nîmes se snažili z této promarněné příležitosti oklepat a udeřit ze hry. Namísto toho přišly v rychlém sledu dva nedovolené zákroky hráče Faitouta Maouassa, které rozhodčí počastoval žlutou kartou. Domácí obránce tak zamířil předčasně do sprch ve 21. minutě a dostal svůj tým do oslabení.

První poločas se chýlil ke konci, když se k centru z pravé strany chystal hostující hráč Attal. Proti němu vystartoval domácí stoper Landre, jenž předvedl zákrok hodný na kriminál! Bez šance na zasáhnutí míče sestřelil ostrým skluzem Attala a rozhodčí bez váhání vytasil druhou červenou kartu v utkání. Domácí tak šli do šaten za nerozhodného stavu 0:0, avšak do druhého poločasu půjdou s pouhými 9-ti hráči.

Druhá půle předpokládala hru na jednu branku. Domácí se snažili o co nejdelší ubránění čistého konta vzadu, což se jevilo proti ofenzivě Nice jako velice obtížný úkol. Domácí obranu důkladně prověřil Mario Balotelli hned v 56. minutě, jehož pokus likvidoval až gólman Bernardoni.

Byla jen otázka času, kdy hosté poprvé udeří. V 61. minutě pohotově centroval Sarr z levé strany, na jehož povídku reagoval Attal a krásnou ranou z první překonal domácího gólmana. Nice se tak ujalo vedení 0:1.

Zbytek druhého poločasu nabídl ještě pár slibných akcí hostů, které povětšinou skončily nepřesnou ranou, respektive úspěšným zákrokem Bernardoniho. I především díky němu skončila jediná z 8 střel na branku za jeho zády a domácí tak prohráli "pouze" 0:1.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele