13. kolo
09.11.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Racing Strasbourg 0:0

Větší územní i střelecká převaha nakonec Lille k vítězství nepomohla. Severofrancouzský celek doma remizoval 0:0 se Štrasburkem a vzhledem ke svým výkonům v dosavadním průběhu sezony je to pro něj ztrátou.

Lille bylo v utkání favoritem, jenže za celých devadesát minut recept na obranu Racingu nenašlo. Šancí přitom mělo dostatek, už ve třetí minutě dostal pas za obranu Pépé, ale jeho zakončení na vzdálenější tyč mu vůbec nevyšlo. Následně se hrál vyrovnaný fotbal a další větší šance přišla až po půlhodině hry, kdy zpoza vápna bez přípravy střílel Bamba. Jeho rána po teči zásadně změnila směr a velké štěstí pro Štrasburk, že skončila těsně vedle tyče. Marnou snahu o vstřelení branky podtrhl v prvním poločase další hodně nepovedenou střelou Pépé.

Každopádně LOSC mělo více ze hry, Štrasburk nebyl směrem dopředu nijak nebezpečný a po většinu utkání se bránil. Nutno podotknout, že velmi dobře. V 67. minutě pak vůbec poprvé zahrozil, když Mothiba z mírného úhlu vyzkoušel pozornost brankáře Maignana.

Čtvrthodinu před koncem mělo Lille největší šanci zápasu. Leao dostal na vápno přihrávku a jeho střelu Sels reflexivně nohou vyrazil. Větší příležitost už si žádný z celků do konce zápasu nevypracoval. Diváci na stadionu Pierra Mauroye nakonec žádnou branku neviděli. S konečným výsledkem mohou být spokojenější spíše hosté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prohra domácích-zisk pro sázkovky. Nesmí se to stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 0

Reagovat
smazaný uživatel

Čistokrevnější ani nemohla být .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele