9. kolo
07.10.2018 15:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Nantes 3:0

Fotbalisté Girondins Bordeaux dali zapomenout na domácí porážku v Evropské lize a v Ligue 1 zaznamenali další úspěch, když vcelku bez problémů porazili rozdílem tří branek FC Nantes. Domácí měli výborný start do utkání a díky dvěma slepeným brankám si brzy vypracovali solidní náskok. Ten pak před koncem poločasu ještě navýšili a po změně stran stačilo výsledek pohlídat.

Jak moc je důležitý začátek zápasu předvedlo Bordeaux, které v 6. a 7. minutě vstřelilo první respektive druhý gól. Nantes úplně zaspalo a nejprve Yann Karamoh technickým obstřelem nádherně zakroutil balón do šibenice tak, že Tatarusanu se jen ohlédl. Následně chyboval před vlastní šestnáctkou Lima a Francois Kamano zblízka propálil Tatarusanua podruhé. Co více si mohli domácí přát.

Nantes sice následně přeci jenom uklidnilo hru a bylo vyrovnaným soupeřem, jenže vstřelit branku nedokázalo a před koncem prvního poločasu inkasovalo třetí gól. Kamano si píchl balón kolem Miazgy, který ho fauloval, takže sudí odpískal pokutový kop. Sám Francois Kamano se ujal exekuce a střelou do protipohybu brankáře zvýšil na pohodlných 3:0.

Hosté byli v těžké pozici a i když měli celý druhý poločas na vstřelení kontaktní branky, proti bránícímu Bordeaux se prosadit nedokázali. Les Girodins ve druhém poločase přizpůsobili taktiku a víceméně jen výsledek udržovali, což se jim i povedlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele