7. kolo
25.09.2018 19:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - OGC Nice 1:2

Tři body ze souboje na Stade de la Beaujoire získalo OGC Nice. Tým Patrika Vieiry se v Nantes dvakrát ujal vedení, přičemž to druhé už nepustil. Skóre zápasu otevřel po půlhodině hry Jallet a i když Nantes prostřednictvím Saly vyrovnalo, poslední slovo měl Makengo.

Kanárkům patřila první příležitost zápasu, kdy se ve 14. minutě opřel do balónu Rongier, jenže naneštěstí pro Nantes těsně minul. Jinak se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém žádný z celků neměl vyloženě navrch. Poprvé se měnilo skóre ve 33. minutě a radovat se mohli hosté. Rozeběhnutý Saint-Maximin vlétl do šestnáctky, nicméně rozhodl se počkat až mu do ideální pozice naběhne Christophe Jallet a ten střelou od tyče zajistil Nice vedení!

Hosté z Azurového pobřeží mohli ještě zvýšit náskok těsně před koncem poločasu. Maolida se skvěle zbavil Kwatenga a pak nebezpečně a těsně vedle vypálil.

Poločasový výsledek hrál Nice do karet, ale domácí ještě neřekli poslední slovo a po změně stran začali aktivně, i když stoper Dante hlavičkoval na malém vápně do Tatarusanua. Kanárci tak zůstali ve hře a zanedlouho srovnali stav. Boschilia přesným pasem vysunul Emiliana Salu a ten samostatný postup na branku proměnil.

Zhruba po hodině hry se tedy začínalo od začátku, přičemž stále platí, že ani jeden z týmů neměl navrch. Remíza 1:1 ale dlouho nevydržela. V 69. minutě poslal ostrý centr do šestnáctky Coly a Jean-Victor Makengo v náběhu překonal Tatarusanua a vratil vedení na stranu OGC. Nantes mělo na vyrovnání zhruba pětadvacet minut, ale až tři minuty před koncem si připsalo velkou příležitost. Coulibalyho ránu z dálky Benítez vyrazil a k dorážce už se domácí nedostali. Svěřenci Patrika Vieiry už výsledek nepustili a z Nantes si odvážejí tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele