22. kolo
26.01.2019 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Guingamp zůstává poslední, doma prohrál s Remeší

Trápení Guingampu stále nebere konce. Poslední tým Ligue 1 prohrál i domácí zápas s nováčkem z Remeše a ani po tomto kole se ze dna neodrazí. Jediný gól zápasu obstaral v prvním poločase Cafaro. Domácí si navíc ve druhém dějství vše zkomplikovali vyloučením Djilobodjiho.

Případná výhra domácího celku mohla změnit pořadí na sestupových pozicích, jenže nic takového se nakonec nekonalo. Guingamp totiž opět prohrál.

Přitom Guingamp klidně mohl dosáhnout na lepší výsledek. V prvním poločase měl jako první velkou možnost skórovat, ale Nolan Roux hlavičkoval po precizním centru zprava těsně vedle. Remeš se dostala do nebezpečné šance ve 38. minutě a rázem z toho byla vedoucí branka. Mathieu Cafaro dostal středem hřiště pas za obranu a nekompromisní dělovkou nedal Caillardovi šanci. Celkově byl první poločas velice vyrovnaný a Remeš vedla díky své efektivitě.

Kouč domácích Jocelyn Gourvennec nehodlal na nic čekat a hned po obrátce poslal na hřiště dvě čerstvé síly - Didiera N'Donga a Cheika Traorého. Guingamp sice začal o poznání aktivněji, jenomže vše pokazila 58. minuta a vyloučení Djilobodjiho. Domácí hráč kopačkou do obličeje zastavil Chavarríu a sudí zde neměl na výběr. Sám Chavarria navíc utržil krvavé zranění a vzápětí přenechal místo na place svému spoluhráči Diovi. Guingamp se ve zbytku zápasu snažil o vyrovnání marně. Hosté dobře bránili a i během šestiminutového nastavení výsledek zvládli udržet.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele