11. kolo
27.10.2018 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

EA Guingamp - Racing Strasbourg 1:1

Guingamp doma neudržel nadějné vedení, které mu pomohl získat Nicolas Benezet už v šesté minutě. Racing Strasbourg naopak zabral a dvě minuty před koncem srovnal Kévin Zohi, takže domácí zůstávají na poslední příčce.

Guingamp se v letošní sezoně hodně trápí, ale do utkání se Strasbourgem vlétl naprosto famózně. Prakticky z první vážnější šance se dokázal prosadit a vše vypadalo růžově. Rodelin krásnou a především přesnou patičkou otevřel prostor k centru pro Didota, který našel precizním centrem přesně hlavu Nicolase Benezeta. Jeho zakončení pod břevno nedokázal brankář Matz Sels zachytit - 1:0 pro domácí.

hodně práce měl také domácí brankář Karl-Johan Johnsson. Dobrý lob za obranu vyslal ve 22. minutě utkání Lala, Carole ale z velkého úhlu pálil přímo do Johnssonova náručí. O chvíli později se do skvělé šance dostal Sorbon, jehož našel na přední tyči Julen. Sorbon však v obrovské šanci selhal a namířil míč vysoko nad bránu! První poločas pokračoval nepříliš nápadně a za zmínku v něm stála snad jen rána Benezeta, který mířil ze třiceti metrů těsně mimo.

Druhý poločas začali lépe domácí. Rodelin utekl po levé straně a vyslal střílenou přihrávku do vápna, kde čekal Benezet. Tomu ale do rány na poslední chvíli skočil obětavý záložník Carole. Hosté se snažili vytvořit si víc prostoru a kombinovali dostatečně blízko domácí brány, jenže nevymysleli nic pořádného, co by brankáře Johnssona vystrašilo.

Ani brankář Sels neměl moc práce, i když rána Rodelina z dvaceti metrů mohla být hodně nebezpečná. Selse nepřekonal Rodelin ani poté, co mu balon do vápna výborně naservíroval Benezet. Sels totiž byl u tyče včas a dokázal ho vyrazit mimo.

Sorbona jsme mohli vidět v další akci domácích, když nahrával dnes velmi aktivnímu Benezetovi, jenže ten ani z pěti metrů další branku nepřidal! Hosté se v 76. minutě dočkali ruky zkušeného Tabanoua, takže sudí ihned pískal penaltu. K ní se postavil Lala, jenže na brankáři Johnssonovi si vylámal zuby! Když už se zdálo, že to rozhodlo a domácí budou brát tři body, zklamal je střídající Kévin Zohi. Lala sice první ranou neuspěl, ale Zohi už dorážkou ano - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele