20. kolo
12.01.2019 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Saint-Étienne vyhrálo v Guingampu a bodově se dotáhlo už na třetí místo

Saint-Étienne zvítězilo na půdě Guingampu těsně 1:0 a bodově se dotáhlo na svého největšího rivala - třetí Olympique Lyon. Les Verts v jinak vyrovnaném utkání udeřili hned na jeho začátku, když se tečovanou střelou z přímáku prosadil Wahbi Khazri.

I když spolu hrály poslední tým soutěže Guingamp a pohárový aspirant Saint-Étienne, hosty nečekala vůbec snadná práce. Domácí tým se herně i výsledkově zlepšil a potvrdit to chtěl i v tomto souboji.

Jenomže začátek zápasu Guingampu vůbec nevyšel. Les Verts udeřili hned z první možnosti, kterou měli. Wahbi Khazri se postavil k volnému přímému kopu a i když nevystřelil nijak dobře, balón s pomocí teče zapadl do sítě. Brankář Caillard se u tyče natahoval marně a tato branka šla za ním. Hosté po Tunisanově brance pokračovali v aktivitě, ale žádnou výraznější gólovku už si do konce poločasu nevypracovali. Nedá se však říci, že by se hrál nudný fotbal, tempo utkání bylo poměrně rychlé.

Guingamp se osmělil až ve druhém poločase, kdy se prezentoval střeleckým pokusem Nolan Roux a zasáhnout musela opora v brance Ruffier. Ještě blíže vyrovnání byl Ronny Rodelin, který z přímého kopu orazítkoval brankovou konstrukci. To byla vůbec největší šance Guingampu v utkání. Saint-Étienne následně nedovolilo domácím jakýkoliv tlak a nejtěsnější vedení už uhájilo, načež se bodově dotáhlo na třetí místo, které okupuje největší rival Olympique Lyon.

Autor: Ondřej Linhart / ligue1.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele