26. kolo
23.02.2019 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Guingamp v nastavení udolal Angers, rozhodl Déaux

Hráči Angers čtvrtou výhru v řadě nepřidali, neboť nejtěsnějším rozdílem podlehli poslednímu Guingampu. Domácí tým vyzrál na Les Scoïstes už po třetí v sezoně a tentokrát o jeho výhře rozhodl až nastavený čas a branka Lucase Déauxe.

Guingamp vyhrál zápas v Angers i vzájemné pohárové utkání, přesto byl kvůli svému postavení v tabulce a dobré formě hostů v pozici papírového outsidera. Zápas byl dlouho vyrovnaný a zdálo se, že divákům na stadionu Roudourou branku nenabídne.

První poločas byl spíše o bojovnosti, než o fotbalové kráse a slibnější příležitosti si obě strany nechaly až na jeho závěr. Ve 41.minutě se Guingampu podařilo vstřelit gól, který však sudí pro ofsajd správně neuznal. Na druhé straně zase zpoza šestnáctky nebezpečně vypálil Tait a jeho skákavá rána skončila těsně vedle.

I po změně stran byl obraz hry podobný. Vyrovnaná a bojovná partie bez vyložených šancí. Když už se Guingamp nebo Angers dostali ke střele, byly připravení brankářské opory. Butelle si takto bez problému poradil se střelou z 62.minuty.

Diváci na stadionu Roudourou už se asi smiřovali s bezbrankovým koncem, když ve druhé minutě nastaveného času Guingamp nečekaně udeřil. Marcus Coco dokázal po levé straně odcentrovat a Lucas Déaux hlavou překonal golmana Butelleho a zařídil Guingampu tolik potřebné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele