25. kolo
16.02.2019 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Angers vyhrálo po třetí v řadě, Benítezovi nasázelo tři branky

Třetí únorový zápas, třetí vítězství. Fotbalisté Angers se rozehráli do výborné formy a doma přejeli i Nice jasně 3:0. Hosté dostali od domácího týmu tvrdou lekci a na pozice zaručující evropské poháry zatím mohou zapomenout.

Nice mělo po celý zápas výraznou převahu v držení balónu, celkem 73%, ovšem ani to na Angers nestačilo. Domácí vyslali na Beníteze čtyři střely a z nich tři skončily v síti.

Pro Angers nezačalo utkání dobře, protože už ve 13. minutě bylo nuceno poprvé střídat. Zraněného Wilfrieda Kangu nahradil Flavien Tait. Jinak se hrálo vyrovnaně, žádný tým neměl převahu a tabu zakončení prolomil přesně po půlhodině hry nepřesnou střelou domácí N'Doye. Zásadní moment zápasu přišel až těsně před koncem prvního poločasu. Zkušený obránce Jallet ve vápně jasně fauloval a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Stéphane Bahoken uklidil balón přesně k tyči a Angers vedlo 1:0.

Zřejmě rozhodující moment celého utkání nastal hned po změně stran. Bambovu zpětnou přihrávku napálil pod břevno Angelo Fulgini a od 49. minuty vedli domácí už 2:0. Patrick Vieira postupně poslal na hrací plochu čerstvé posily, ale jeho tým si s obranou Angers vůbec nevěděl rady. V nastavení pak uzavřel střelecký účet zápasu Cristian López, když hlavou trefil Traorého centr. Angers sice nemělo trvalou převahu, ale bylo efektivní a z tohoto důvodu vyhrálo zápas zcela zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele