20. kolo
12.01.2018 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Racing Strasbourg - EA Guingamp 0:2

Pamatujete na skvělou domácí formu Štrasburku v závěru loňského roku? S příchodem toho nového je vše jinak. Racing doma nezvládl utkání s Guingampem a po brankách Salibura a Benezeta prohrál 0:2.

Štrasburk se mohl na domácím hřišti pyšnit výbornou bilanci i skalpem Paris Saint-Germain, což se nikomu z francouzské ligy zatím nepodařilo. Jenomže zápas s papírově slabším Guingampem mu vůbec nevyšel.

Už začátek byl ze strany Racingu velmi vlažný a Guingamp se velmi brzo dostal do vedení. Stoprocentní šance Brianda ještě díky výtečnému zákroku Oukidjua brankou neskončila, ale za další čtyři minuty už brankář Štrasburku inkasoval. Regis Coco se Saliburem akcí na jeden dotek vyšachovali defenzívu domácích a druhý jmenovaný obloučkem pod břevno otevřel střelecký účet utkání. Štrasburk se sotva stačil vzpamatovat a vzápětí inkasoval po druhé. Nicolas Benezeta si na hranici pokutového území převzal balón a přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0. Defenzíva domácích měla i nadále velké problémy a kdyby Guingamp ještě do přestávky přidal třetí a možná i čtvrtý gól, nikdo by se nemohl divit.

Domácí kouč pochopitelně nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a ještě do přestávku učinil první střídání. Štrasburku to ale nebylo nic platné. Do koncovky se v podstatě nedostával a proti výborně bránícímu Guingampu to měl složité.

Sedm minut před koncem mohl vstřelit kontaktní gól Saadi, jenomže hlavou mířil přesně do rukavic připraveného Johnssona. V první minutě nastaveného čase mohl definitivně pojistit výhru Blas, ale Bakary Koné se mu vrhl do střely a celou situaci zachránil. Štrasburk ale přesto prohrál 0:2 a pokazil si jinak dobrou domácí bilanci.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele