27. kolo
25.02.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - OGC Nice 0:0

Dva sousedé v tabulce, kteří před svým vzájemným střetnutím měli na svém kontě zcela shodný počet bodů, ale také počet vstřelených branek čítal to samé číslo a počet inkasovaných byl jen o chlup rozdílný, se rozdělili o bod. Bordeaux by si nicméně vítězství nad Nice určitě zasloužilo více, protože směrem dopředu bylo podstatně aktivnější.

Třeba už ve 12. minutě měl celek z Azurového pobřeží štěstí, že se Les Girondins nepodařilo skórovat. Kamano založil akci na pravé straně, následně adresoval svůj centr do šestnáctky, kde de Préville ještě nezakončil, ale jeho spoluhráč Meïté ano, a to do tyčky. Dorážet se snažil ještě Braithwaite, s fantastickým zákrokem se však vytasil gólman Benítez.

O dvě minuty později se branková konstrukce za Benítezem zatřásla znovu. De Préville si za vápnem narovnal balón na svou pravačku a svou dělovku tlačil pod břevno, míč ale narazil právě do něj, a z voleje pár vteřin na to pálil Kamano, avšak mířil vedle. Nice mohlo skórovat díky Pléaovi, jenže ten na merunu v brankovém území o kousek nedosáhl.

I po obrátce bylo Bordeaux po třech bodech přece jenom o něco hladovější. Ve 49. minutě se po chybné rozehrávce soupeře znovu ozval de Préville, každopádně s jeho přízemním pokusem neměl Benítez větší potíže. A v 65. minutě se snažil zacílit z přímého kopu, avšak i v tomhle případě souboj s hostujícím mužem v rukavicích prohrál.

OGC toho ani ve druhém dějství v ofenzívě opravdu moc nevymyslel a byl po čtvrtečním vyřazení z Evropské ligy za konečnou plichtu určitě rád. FCGdB prahnul po poslední porážce v Marseille po dalším úspěchu, vůbec mu ovšem nevycházela koncovka. To mimochodem dokázalo i další břevno, které trefil podruhé v utkání de Préville.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele