22. kolo
20.01.2018 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

ES Troyes - Lille OSC 1:0

Sobotní večer předznamenával bitvu týmů nacházejících se blízko sestupového pásma. Lille se představilo v Troyes, přičemž mělo před zápasem v tabulce jednobodový náskok před svým sokem. V zápase rozhodl jediný gól Adamy Nianeho z konce prvního poločasu. Domácí se po těsné výhře posunuli na patnáctou příčku a po třech prohrách bodovali.

Situace ve středu tabulky je opravdu hodně napjatá. Mezi sedmým a osmnáctým místem je pouze devítibodový rozdíl, čili o jistotu záchrany se zřejmě bude bojovat až do posledního dechu. Všem zápasům se tedy dostává na velké důležitosti.

A z tohoto klání mezi těmito dvěma celky by určitě měli radost příznivci defenzivního fotbalu. Hráči obou mužstev vyslali na soupeře celkem tři střely, přičemž si každý brankář připsal pouze po jednom zákroku.

Těsně před odchodem do kabin se k míči dostal Deplagne, který ho poslal do vápna, a připravený Niane jej skluzem dopravil mezi tři tyče. Víc se v první části vlastně nestalo. V začátku druhé půle byli domácí lehce aktivnější, po zbytku zápasu ovšem přenechali iniciativu soupeři a zaměřili se na obranou činnost. Procentuální držení míče hovořilo jasně ve prospěch Lille, které mělo balón na svých kopačkách po dobu 63% hracího času.

Vyrovnání mohlo přijít na řadu přece jenom v 88. minutě. K míči se dostal Bahlouli, ale svoji střelu z pokutového území vyslal pouze do středu brány, kde stál připravený Zelazny. Troyes pak ve zbývajících minutách hrálo na polovině soupeře, a tak byly veškeré naděje na bodový zisk ze strany Lille ztraceny.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele