25. kolo
10.02.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - SM Caen 0:0

Zápas mezi Guingampem a Caen gól nepřinesl. Oba týmy však zůstanou ve středu tabulky.

On ten výsledek vlastně vůbec není překvapivý. Za poslední tři vzájemná střetnutí těchto dvou celků totiž padla jedna jediná branka. Konkrétně před rokem z kopačky Yanna Karamoha, jenž se prosadil ve třiadevadesáté minutě. Rovněž prosincové setkání těchto protivníků skončilo na Stade Michel d’Ornano bez branek.

Na Stade du Roudourou se mohla třetí urodit hned ve 3. minutě. Střelu Enza Crivelliho zastavil Youssef Ait Bennasser, načež zamířil těsně vedle pravé tyče. V minutě desáté to Crivelli zkoušel halfvolejem, avšak Karl Johan-Johnsson byl pozorný. Více vzruchu před jednou či druhou brankou úvodní dějství nenabídlo.

Po změně stran nahrával Ronny Rodelin a Stef Peeters se mohl zlobit na Christophe Kerbrata, že mu svým obranným zásahem upřel téměř jistý gól. Zkušený obránce Guingampu si stejně počínal i při rychlém protiútoku, který se odehrál v 78. minutě, takže není divu, že si od kouče Koubouarého vysloužil slova chvály.

V 84. minutě ještě musel domácí gólman zabránit ve skórování Damienu Da Silvovi, díky čemuž se zasloužil o to, že bretaňský celek odešel podesáté v sezoně ze zápasu s čistým kontem. Příští zápas sehraje na Stade de la Mosson v Montpellieru, zatímco Caen doma přivítá Stade Rennes, které doposud sesbíralo stejný počet bodů.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele