4. kolo
27.08.2017 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

EA Guingamp - Racing Strasbourg 2:0

Guingamp doma dokázal porazit Štrasburk 2:0, ale nutno podotknout, že měl několikrát velké štěstí. Hosté totiž třikrát trefili jen brankovou konstrukci. Mezi střelce se zapsali ve druhém poločase Diallo a Briand.

Utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby hosté dokázali proměnit obrovskou šanci na začátku zápasu. Nejprve orazítkoval tyč Aholou a po něm z dorážky těsně minul vzdálenější tyč Saadi. Ani Guingamp nečekal na vyloženou šanci dlouho, před Diallem dokonce zívala prázdná branka, jenomže domácí hráč poslal balón trestuhodně nad. Po divokém začátku se pak hra přeci jenom uklidnila a k vidění byly nepříliš nebezpečné střelecké pokusy. Terrier poslal balón jen do náruče Johnssona a Thuram o chvíli později minul.

Začátek druhého poločasu byl hodně podobný tomu první a opět se urodily velké šance. Terrier v 51. minutě krásnou ranou orazítkoval tyč a za tři minuty ho napodobil i spoluhráč Aholou, který pro změnu trefil břevno. Štrasburk tedy potřetí v zápase trefil jen "štangli" a mrzet ho to muselo pořádně, protože za chvíli se Guingamp ujal vedení. Diallo se natlačil na Ikokův centr a hlavou překonal Kamaru.

Štrasburk po inkasované brance vypadl z role a víceméně se na nic nezmohl. Tři minuty před koncem pak domácí vstřelili pojistku. Střídající Benezet dobře přihrál pod sebe na volného Jimmyho Brianda a ten rozhodl o vítězství Guingampu 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
duloig

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele