21. kolo
16.01.2018 21:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - OGC Nice 2:2

Monako po tomto kole neudrží druhou pozici, rozhodlo o tom nejen vítězství Marseille, ale především samotná ztráta knížecího klubu. Svěřenci trenéra Jardima neudrželi vedení proti Nice a ještě v nastaveném čase prohrávali, než jim zajistil alespoň bod Radamel Falcao.

Domácí fotbalisté už znali výsledek Marseille a věděli, že pokud se chtějí udržet na druhém místě, musí bezpodmínečně porazit Nice. Hosté se mohou pyšnit poměrně zajímavou formou a v Monaku určitě nebyli bez šance. Dokonce v úvodu zápasu dokázali zahrozit jako první, byť Balotelliho rána z volného přímého kopu se mezi tyče nevešla.

Nakonec jako první udeřili domácí a to ve 33. minutě, kdy si Lemarův centr zpracoval na prsa Diakhaby a sám před brankářem chladnokrevně zakončil. První branka zápasu Monako hodně nabudila a to bylo po zbytek prvního poločasu lepším týmem. K čemu to ale bylo, když další branka do šaten nepadla a Nice se hned po změně stran gólově prosadilo. Ve 47. minutě přilétl centr zprava a Mario Balotelli zblízka srovnal na 1:1.

Zanedlouho mohlo Nice výsledek otočit, dobrou akci Saint-Maximina nedotáhl dorážející Balotelli a výsledek se tak prozatím neměnil. K tomu došlo až v 68. minutě po parádní individuální akci Maria Balotelliho. Italského útočníka marně stínoval jeho krajan Raggi a přesný zásah znamenal obrat ve vývoji utkání.

Monako se z direktu Nice dlouho nemohlo vzpamatovat a v podstatě se dá říci, že až do nastavení nemusel brankář Benítez řešit žádnou zapeklitou situaci. Knížata se před koncem zápasu tlačila do koncovky a nakonec přeci jenom vybojoval bod. Ve druhé minutě nastavení domácí rozehráli rychlý rohový kop, Benítez pouze vyrazil střelu Jovetiće a Radamel Falcao pohotovou dorážkou srovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Monako doma neztraci 3:1

Reagovat
Seydou Doumbia

budou si muset zvykat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele