1. kolo
06.08.2017 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Angers SCO - Girondins Bordeaux 2:2

Rychle vedli, ale nakonec byli rádi za konečný výsledek 2:2. Angers vstoupilo do zápasu s Bordeaux tím nejlepším způsobem, ale vstřelená branka jakoby jim uškodila. Nakonec bod zachránil dvě minuty před koncem Guillaume.

Domácí SCO vstoupilo do zápasu skutečně dobře a Girodins se okamžitě ocitlo pod tlakem! A napor Angers dlouho nevydrželo, v 11.minutě potáhl balón po lajně Capelle, Guillaume ho na malém vápně šikovně sklepl Fulginim a ten měl snadnou úlohu! Inkasovaná branka Bordeaux probudila a najednou bylo plné hřiště hostů a po Kamanově přihrávce na malé vápno se prosadil Sankharé! Bordeaux navíc zůstávalo u balónu, bylo nadále lepším týmem, ale poločas už další branku nenabídl.

Každopádně tam, kde hosté skončili, na začátku druhého poločasu úspěšně navázali. Jejich aktivita brzy přinesla ovoce. Malcom lehkým obloučkem posunul balón na malé vápno a zde v náběhu překonal Letelliera Alexandre Mendy! Bordeaux tak otočilo nepříznivý vývoj ve svůj prospěch.

Branka Mendyho měla podobný efekt na domácí, jako vedoucí trefa Fulginiho na hosty. Jednoduše řečeno, až druhý gol Bordeaux domácí "vyprovokoval" k aktivitě. V 65.minutě orazítkoval Mangani břevno! SCO se dočkalo vyrovnání až dvě minuty před koncem. Ekambi dostal prostor ke střele, Costil jeho pokus sice vyrazil, ale proti dorážce Guillaumeho byl bezmocný. Nic dalšího už zápas nenabídl, takže oba celky si na úvod Ligue 1 připisují bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele