21. kolo
17.01.2018 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Angers SCO - ES Troyes 3:1

Angers zabralo a po přesvědčivém výkonu porazilo Troyes, které místo něj spadlo do sestupové zóny. Vzhledem k výsledkům ostatních utkání ale zůstává situace ve druhé polovině tabulky velice vyrovnaná.

První střelu na Stade Raymond Kopa vyprodukoval v 16. minutě Adama Niane. Brankář Ludovic Butelle si ale poradil. Ve 20. minutě to zkoušel pro změnu Samuel Grandsir. Rukama, nohama ... Butelle to neřeší, takže stále držel nulu. A díky tomu se mohli poprvé prosadit svěřence Stéphana Moulina.

Kdo jiný než Thomas Mangani mohl rozehrávat standardní situaci? Bylo to z úctyhodné vzdálenosti od branky, ale třicetiletý záložník přesto poslal do vápna ideální balon, na který nedosáhnul vyběhnuvší Mamadou Samassa, zato do něj hlavou trknul Romain Thomas. A trknul do něj tak, že doputoval až za brankovou čáru - 1:0.

Do konce úvodního dějství mohl ještě vyrovnat Bryan Pelé, jenže díky famóznímu gólmanovi ve službách Angers se mu to nepodařilo. Ludovic Butelle však šest minut po změně stran přeci jen kapituloval, neboť si vybral trochu smůly. Nianeova střela byla sice ještě zblokována, nicméně k dorážce se dostal Saif-Eddine Khaoui a balon nakonec propadnul za záda do té doby nepřekonatelného remešského rodáka - 1:1.

SCO si vzalo vedení brzy zpátky, i když ještě předtím bylo zapotřebí, aby Samassa vychytal Pierricka Capella. V osmapadesáté minutě rozehrál rohový kop Mangani a ve shluku těl si nejlépe počínal Romain Thomas, jehož druhá hlavička opět znamenala vedení - 2:1. Gólovou tečku udělal v 81. minutě po centru Karla Toko Ekambiho svou levačkou Pierrick Capelle. Nutno tedy dodat, že to bylo s velkou porcí paní Štěstěny - 3:1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele