14. kolo
26.11.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Nancy-Lorraine 0:0

Montpellier se rozešel smírně s Nancy. Domácí přitom budou nakonec asi spokojenější. I proto, že dohrávali deset minut bez vyloučeného Stéphane Sessegnona, který inkasoval dvě žluté v rozmezí stejného počtu minut.

Právě beninský záložník se postaral o první vzruch před brankou Guye N’Dy Assembého. Ve 14. minutě vystřelil a jeho pokus tečoval do tyče Steve Mounié. Žádná pohroma pro hosty se ale nekonala. A nekonala se ani o osm minut později, kdy pálil do břevna Ryad Boudebouz. Vícekrát už branková konstrukce v první půli neduněla.

Ve druhém poločase o sobě dal Sessegnon nejdříve vědět v dobrém slova smyslu. Tehdy, když přihrál Morganu Sansonovi, jenž pořádně prověřil pozornost N’Dy Assembého. Stéphane Sessegnon pak střílel sám. A nejen jednou. Avšak po jeho závěrečné šanci v 80. minutě došlo ke kolizi s brankářem Nancy a než se dvaatřicetiletý brankář nadál, byl vyloučen.

V závěru nejdříve spálil svou příležitost Youssef Aït Bennasser. O minutu později byl následován Kévinem Bérigaudem a v nastaveném čase hlavičkoval kapitán Hilton těsně vedle. Pro MHSC šlo o sedmou remízu. Tolik jich zatím nenastřádal žádný další celek Ligue 1. Ani Toulouse, se kterým se Hantzův tým utká v týdnu v rámci vloženého kola. AS Nancy-Lorraine se střetne s Metami.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele