5. kolo
17.09.2016 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Angers SCO 0:1

Tak tohle je ovšem pořádný šok. Rozjeté Bordeaux, které doma ještě neztratilo ani bod a naposledy dokonce vyplenilo Lyon, nedokázalo vyzrát na obranu Angers - zatímco Les Scoïstes zaznamenali nečekaně už druhý triumf v řadě. Jediný gól zápasu vstřelil Karl Toko Ekambi.

Angers už letos v Bordeaux jednou vyhrálo - 3:1 v dubnu - tentokrát však bylo jasným outsiderem. Domácí přitom měli podle očekávání zkraje navrch a dostali se i do první šance; Rolánovu hlavičku musel reflexivně vyrážet Mathieu Michel. Situaci vymyslel Brazilec Malcom, který se podepsal i pod další příležitost; Plašil ale v dobré pozici pálil těsně mimo.

Skóre se tak měnilo až sedm minut před pauzou - a překvapivě ve prospěch Angers, které do té doby zůstávalo zalezlé v obranné ulitě. Yoann Andreu narýsoval pas pro Ekambiho, který se nerozpakoval a vypálil; brankář Cédric Carrasso jeho první střelu famózním zákrokem kryl. Ex-sochauxský útočník si však počkal na dorážku a bez problémů otevřel skóre. Byl to první gól Angers v probíhající sezoně.

Ještě navýšit vedení mohl po hodině hry Pierrick Capelle, jehož samostatný nájezd na Carrassa však skončil zákrokem veterána v domácí kleci, zatímco na druhé straně si Michel poradil s Rolánovým přímým kopem. Matný výkon Les Girondins ještě v závěru podtrhla červená karta pro frustrovaného Rolána, který nevybíravě sestřelil (a zranil) Capelleho. Dnešní zápas si domácí za rámeček rozhodně nedají.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux v minulém kole tak nějak neplánovaně- nebo PLÁNOVANĚ?? přivezlo 3 bodíky z Lyonu. Ted by mohli o 2 nebo i o 3 přijít . Nebyl bych nikterak překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

Podrobmosti připravuju. Ted mě omluvte , jdu .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele