5. kolo
18.09.2016 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - SC Bastia 1:0

U některých jeho fanoušků se během sledování zápasů možná i objevují příznaky infarktu myokardu. Jako by se St. Étienne jednoduše vyžívalo v disciplíně rozhodovat v posledních minutách. Takto před týdnem vydolovalo bod z Paříže, nejinak tomu bylo ve čtvrtek v Mohuči v Evropské lize a proti Bastii se trefil ve druhé minutě nastavení Romain Hamouma z penalty.

Komplikovat si život na hřišti je asi u Les Verts moderní záležitost. Berič, hrdina oněch dvou předchozích utkání, jemuž se v nich podařilo částečně zachránit svůj tým v závěru, totiž po šesti minutách mohl znovu skórovat. Hrdě se postavil k rozehrání nařízeného pokutového kopu, avšak gólman Leca jeho střelu mířenou k tyči bravurně polapil.

Na druhé straně se mohl prosadit Coulibaly, nicméně jeho pokus dokázal zneškodnit brankář Ruffier, a osm minut před přestávkou neuspěl ani domácí útočník Monnet-Paquet, jehož vychytal stále pozorný Leca. Ve druhé půli ASSE pokračoval ve vytváření příležitostí, jenže kýžený úspěch se pořád nedostavoval. Po hodině hry Hamoumovu šanci zlikvidoval Leca.

Hamouma to levačkou zkoušel na Lecu ještě jednou, ale zase neuspěl. V poslední čtvrthodině začal déšť těžce zkrápět trávník a za tohoto mokra se nakonec radovali ze tří bodů domácí. Pět ze sedmi ligových gólů zaznamenalo St. Étienne od 81. minuty a výše, ten poslední si připsal na své konto Hamouma, jenž faul Cahuzace na svou osobu díky druhé nařízené penaltě již potrestal.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele