20. kolo
14.01.2017 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Angers SCO - Girondins Bordeaux 1:1

Na Stade Jean-Bouin dávali branky pouze domácí fotbalisté. Jednou však balon zapadnul do nesprávné sítě, takže se zrodila remíza, která jistě více vyhovuje domácím.

Už ve 14. minutě hostující obrana nepředvedla zrovna ukázkový odkop, takže se míče mohl zmocnit Thomas Mangani. V ten moment zřejmě hostujícím příznivcům a kouči Gourvennekovi zatrnulo, neboť tenhle hráč má ze všech, kteří hájí barvy Angers, suverénně nejlepší kopací techniku. Svým centrem tedy milimetrově přesně našel Ismaëla Traorého, jehož razantní hlavička byla pro Jeroma Priora přiliš - 1:0.

Jenže ve 28. minutě se v podstatě začínalo zase od začátku. Denis Petrić podběhnul centrovaný balon a Baptiste Santamaría si nedopatřením vstřelil vlastní gól. Nepříjemná věc, i když v tom byl v podstatě nevinně. Nicméně za ním byl ještě připravený Diego Rolán, který by s největší pravděpodobností pohodlně uklízel do prázdné - 1:1.

V dobrém světle se v novém roce ukazuje Gaëtan Laborde. Dvaadvacetiletý forvard se dvěma brankami zasloužil o postup Les Girondins do semifinále Coupe de la Ligue a teď přihrál do vyložené šance Grégorymu Sertićovi. Jenomže ten minul. Poté předvedl trochu akrobacie Nicolas Pallois a v samotném závěru stačila obrana Angers na poslední chvíli napravit své vlastní zaváhání. Laborde se tedy gólu nedočkal.

Ale třeba se mu podaří skórovat proti Toulouse nebo pak v zápase s AS Nancy-Lorraine. Bordeaux tedy zůstane ve středu tabulky, zatímco Angers jsou těsně nad sestupovými vodami. Ovšem Caen a Mety mají zápasy k dobru. Právě Mety budou ještě v lednu soupeřem Moulinovy družiny. Ta se ale ještě předtím střetne se Saint-Étienne.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele