14. kolo
22.11.2015 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Girondins Bordeaux 2:2

V zápase mezi Stade Rennes a Girondins Bordeaux padly dohromady čtyři branky, které znamenaly remízu 2:2. Nedá se však tvrdit, že by z ní měl některý z celků radost.

Oba totiž vzhledem k touze po vylepšení své pozice v tabulce věřily v plný bodový zisk. Nakonec ale budou zřejmě přeci jen šťastnější hosté, protože jejich navrátivší se gólman Cédric Carrasso v samotném závěru chytil penaltu Giovannimu Siovi. Ale pojďme zpět na začátek zápasu, konkrétně k vůbec první šanci, kterou Roazhon Park viděl.

Na svědomí ji měl hostující kapitán Lamine Sané, jenže byl nepřesný. Na druhé straně málem zamířil do vlastní branky Nicolas Pallois, který mírně tečoval centr Paul-Georgese Ntepa. Hráč, jenž se mohl stát smolařem zápasu, musel ve 30. minutě pro zranění střídat. Nahradil jej český reprezentant Jaroslav Plašil. A než se stačil vzpamatovat, jeho tým prohrával.

Ousmane Dembele přihrál Doucourému, ten prodloužil na Ntepa, jenž poslal míč zpátky Dembelemu, který zblízka zaznamenal v osmnácti letech svůj první gól v prvním duelu Ligue 1 - 1:0! Následně na trávníku přibylo pozoruhodných situací. Proti Khazrimu a Chantomeovi dvakrát nohama výborně zasahoval Benoit Costil.

Ten čtyři minuty před pauzou nejprve zabránil ve vstřelení branky znovu Khazrimu, ale na dorážku Enza Crivelliho už zkrátka nedosáhnul - 1:1. Ve druhém poločase se čekalo na další trefu až do 75. minuty, kdy se parádně zpoza velkého vápna prosadil polský reprezentant Kamil Grosicki, jinak též střelec třetí branky v nedávném přátelském utkání s Českou republikou - 2:1.

Za tři minuty ale obral Diego Contento o míč Falloua Diagneho. A následně si poradil s přehledem - 2:2. Zároveň se stal po čtrnácti letech prvním německým střelcem v Ligue 1. Trefil Oliver Bierhoff, tehdy hájící barvy Monaka. Následně na Costilovi ztroskotal Ounas a Siův gól nemohl platit pro ofsajd. A neproměněná Siova penalta ze samotného závěru? O té už přece řeč byla.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 popř. 2:2

02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele