26. kolo
13.02.2016 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - SC Bastia 0:1

Až do této chvíle zůstávala Bastia jediným celkem Ligue 1, který venku ještě nevyhrál. Na třináctý pokus hostům tentokráte vše klaplo a díky vlastní trefě Hamariho Traorého zvládli jeden z důležitých soubojů o záchranu na půdě Remeše. Ta naopak nenavázala na poslední dvě ligová vítězství a propadla se na 17. místo tabulky.

Povětšinou hraje korsické mužstvo venku dost ustrašeně a soustředí se hlavně na bránění. Nyní však působilo určitě odvážněji. Už v 5. minutě se k dobré střele dostal Brandao, a nebýt pohotového zákroku gólmana Placideho, mohl to být výtečný start do utkání pro Bastii. Na druhé straně zvonila tyčka, z blízkosti jí trefil Mandi.

Po čtvrthodině hry podržel svůj tým mezi třemi tyčemi Vincensini, který nahradil vykartovanou jedničku Lecu, neboť z blízkosti skvěle vychytal Bangouraa. Devět minut před přestávkou naopak spálil dobrou možnost hostující Cahuzac, jehož do šance vyslal Ayité, každopádně následné zakončení nebylo zkrátka přesné.

Ve 48. minutě padla jediná branka utkání. Ayité si narovnal míč těsně za vápnem na svou levačku, Placide si na míč sáhl, ale nedokázal ho zkrotit úplně, a Traoré pod tlakem a ve snaze odvrátit hrozbu z brankové čáry zamířil ve skluzu do sítě. Pro domácí ovšem nemusel zápas dopadnout špatně, to by však museli proměňovat své šance.

V 67. minutě de Préville poslal centr do šestnáctky, kde se balón odrazil od Mandiho, jenže smolně pro Remeš pouze do tyčky. O pár chvil později měli hosté znovu štěstí, že po pádu Bifoumy v šestnáctce sudí Jaffredo nenařídil pokutový kop. V závěru měl ještě tutovou příležitost Oniangué, jenže jeho pokus zlikvidoval Vincensini.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso. Bastia venku 12 zápasu bez plného bodového zisku. Reims musí za 3 bodíky , já budu spokojenější s 0 .

Reagovat
smazaný uživatel

Vše špatně .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele