13. kolo
07.11.2015 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Reims - GFCO Ajaccio 1:2

V posledních třech kolech se neuvěřitelně vyhoupl nahoru nováček ligy a nejpodceňovanější celek Ligue 1. Gazélec sice v půlce října neměl na svém kontě jediné vítězství, za tu dobu však získal další tři. Své jubilejní na venkovním hřišti uzmul z půdy Remeše, která se naopak po slibném vstupu do soutěže výsledkově stále propadá.

Nejprve ve 20. minutě zahrozil Diego Rigonato, nicméně gólman Maury proti jeho pokusu z levé strany zasahovat nemusel, poněvadž střela letěla přece o kousek vedle. O pár chvil později se Brazilec ocitl ještě v jedné šanci, po Traorého centru ale svou hlavičku usměrnil jen do brankové konstrukce.

Jedenáct minut před přestávkou Boutaib otevřel skóre utkání. Naběhl si za obranu na dlouhý pas, gólman Agassa proti němu vyběhl, ale ne dostatečně brzy ani důrazně, takže Remeš v tu chvíli prohrávala. Zkraje druhého dějství mohl srovnat stav De Préville, ovšem po pasu od Traorého mířil jen nad bránu.

V 64. minutě vyzkoušel štěstí z dálky Siebatcheu a domácí náhradník, který nebyl na hřišti příliš dlouho, už dokázal trefit břevno. Jen o minutu později naopak na druhé straně korsický celek navýšil vedení prakticky z ničeho nic. Zoua zkrátka svou střelu ze středu pole umístil krásně na bližší tyčku.

Remeš se ve zbytku zápasu nevzdala, stačila již však pouze snížit. V 77. minutě nedůsledný Martinez špatně odkopl míč, ten se dostal s trochou štěstí ke Kyeiovi, jenž sám před Maurym nezaváhal. V 87. minutě se mohl autor této trefy stát hrdinou utkání pro domácí, jenže Maury mu tentokrát jeho příležitost zlikvidoval.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele