17. kolo
05.12.2015 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - ES Troyes 1:1

Bitva o region Champagne-Ardenne dopadla nakonec nerozhodně. Troyes pod vedením dočasného kouče Mohameda Bradji, jenž nahradil odvolaného Jeana-Marca Furlana, dokázalo v Remeši zkraje druhého dějství zásluhou Jessyho Pia odpovědět na branku Nicolase de Prévilleho z první půle.

Hráči ESTAC se po minulé porážce 0:3 s Toulouse museli vypořádat s novým personálem na lavičce. Bývalá dlouholetá opora celku a rodák z Troyes, kde působil jako hráč nějakých 15 let, se spolu se svými asistenty Michelem Padovanim a trenérem gólmanů Olivierem Tingrym snažil vybrat optimální sestavu a jakkoli tým nějak povzbudit.

Bradja se rozhodl pro rozestavení 4-3-3 a v první půlhodince hosté byli soupeři rovnocenným partnerem. Ve 29. minutě skóre mohl otevřít Mavinga, který pálil z úhlu, nicméně domácí brankář Agassa zasáhl. Na druhé straně ve 36. minutě udeřil de Préville, který parádní bombou překonal marně se natahujícího gólmana Bernardoniho.

Vedení však Remeši nevydrželo příliš dlouho. Po přestávce se jí nezadařilo zachytit začátek poločasu, Cabotovu střelu z blízkosti sice Agassa zlikvidoval, míč se však odrazil někam na hranici vápna, kde se do něj opřel Pi a z voleje ho usměrnil do míst, kam se domácí muž v rukavicích nestačil přesunout.

Cabot pod bývalým trenérem Furlanem od začátku prakticky nehrál a možná to byla škoda. Během svého teprve druhého startu v základní jedenáctce byl hladový, v 58. minutě vyslal svým centrem do šance Jeana, jehož pokus zablokoval až Signorino. Pak Cabot s Jeanem zakombinovali ještě jednou, tentokráte však pokus druhého jmenovaného skončil nad.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele