21. kolo
16.01.2016 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - Montpellier HSC 1:0

Bastia si znovu vylepšila statistiky v domácím prostředí. I sedmou výhru uhrála na Stade Armand Cesari. Tentokráte to odnesl Montpellier, jenž má nyní pouze dva body náskok na sestupové pozice.

V prvním poločase držela Bastia hosty zdárně daleko od branky Jean-Louise Leca. Sama se však mohla dostat do vedení až v jeho samotném závěru, nicméně po centru Floyda Ayitého trefil Julian Palmieri pouze břevno. Tři minuty po změně stran se ale skóre už měnilo a zásluhu na tom měli ti samí fotbalisté.

Palmieri rozjel akci, kdy si vyměnil balon s Florianem Marangem, který poslal centr na Ayitého, jehož hlavička zapadla do levého dolního rohu branky Laurenta Pionniera - 1:0. Pro tožského reprezentanta to byla druhá přesná trefa ve stejném počtu posledních domácích utkání, jelikož v prosinci pomohl porazit i Remeš.

O další vzruch na hrací ploše se bohužel nepostaraly góly ani brankové příležitosti, nýbrž červené karty. Tu první vyfasoval v 65. minutě Seko Fofana, když si vyšlápnul na Jonase Martina. Jenže síly na hrací ploše se vyrovnaly už za tři minuty, protože Daniel Congré ostře fauloval na střelce branky Ayitého.

V nastaveném čase se MHSC přeci jen mohlo dočkat vyrovnání. Bývalý hráč Bastie Ryad Boudebouz našel spoluhráče Moustaphu Yatabarého, jehož vtipnou patičku v pravý okamžik vystihnul Leca, takže všechny tři body opravdu zůstaly doma. Na Bastii příště čeká Guingamp, zatímco La Paillade si bude chtít vyšlápnout na dobře hrající Caen.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele