27. kolo
09.03.2016 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - FC Nantes 0:0

Tenhle výsledek se dal vlastně očekávat. Bastia nepatří k nijak ofenzivním celkům, Nantes naopak spoléhá na pozornou obranu. A tak duel těchto dvou celků ze středu tabulky dopadl nakonec nerozhodně. Domácí tak prodloužili svou sérii neporazitelnosti už na pět zápasů, hosté si po dvou porážkách částečně napravili reputaci.

Poprvé málem udeřilo v 8. minutě. To zažívali kruté časy Kanárci, neboť ke střele se chystal Danic, včas ale dokázal zasáhnout Cana, který se soupeři vrhl pod nohy, a ten tak pouze přestřelil. O tři minuty později N'Gando vybídl k zakončení Brandaa, jenže jeho pokus z voleje zamířil pouze nad bránu.

Po půlhodině hry se k jakési pološanci propracoval těž Fofana, záložník, který je v klubu na hostování z Manchesteru City, jenže poté, co se zbavil protihráče Gomise, zakončoval jen nad. Bastia působila i nadále o něco nebezpečněji, ve 34. minutě mohlo pro Kanárky vše dopadnout špatně, kdyby Modestó dokázal po rohovém kopu zakončit podle svých představ.

Až v závěru poločasu poprvé výrazněji zahrozili také hosté. Bammou dostal za vápně až příliš prostoru, takže slušně napřáhl, ale gólman Leca si připsal úspěšný zákrok. Byť marocký útočník hlavně na jaře většinou jen střídal, teď si v Nantes řekl o základní sestavu. V 58. minutě dokázal obejít Modesta, jenže následně nemířil přesně.

Bammou byl ve druhém poločase i nadále dost při chuti. V 62. minutě vymyslel opravdu hezkou přihrávku pro Thomassona, ten ovšem na Lecu vyzrát nedokázal. V 87. minutě pro Bammoua zápas trošku trpce skončil. Po souboji ve vápně se totiž nepříjemně srazil s Djikuem a do hry se už nevrátil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele