29. kolo
05.03.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - FC Lorient 0:0

V souboji dvou týmů středu tabulky se zrodila bezbranková remíza. Bastia si před vlastními fanoušky rozdělila body s Lorientem. Pokud dnes někdo ztratil, tak jsou to rozhodně domácí Korsičané...

Oba celky na tom byly před výkopem prakticky totožně; v extrémně vyrovnaném pelotonu Ligue 1 sice ještě není nic jisté, už teď se nicméně dá na základě dlouhodbé formy předpokládat, že jak Bastia, tak Lorient zakončí sezonu v "klidném" středu tabulky. Domácí měli dnes první velkou šanci ve 24. minutě, kdy falešný centr Francoise Kamana našel Floyda Ayitého a ten málem uklidil míč do sítě; gólman Benjamin Lecomte ale situaci včas vyřešil.

Ayité se mohl prosadit i krátce poté, kdy prosvištěl defenzivou hostí, ale jeho rána se odrazila od tyče. Bastia dnes zkrátka byla jednoznačně lepším týmem. Největší šanci zahodil v 55. minutě Brandao, jehož střela z bezprostřední blízkosti pouze nechala vyniknout skvělého Lecomteho. Hostující gólman následně zlikvidoval i Danicovu pohotovou dorážku.

Jedinou šanci Lorientu si připsal Raphaël Guerreiro, který se po rychlém brejku ocitl nikým nehlídán ve střelecké pozici, domácí strážce Jean-Louis Léca si však čisté konto pohlídal. To se psala 69. minuta. Když pak v samém závěru Danic napálil ve stoprocentní šanci tyč, bylo definitivně rozhodnuto.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
hradec

SC Bastia 1:0 FC Lorient

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele