5. kolo
13.09.2015 21:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - SC Bastia 4:1

Vytoužené vítězství, po kterém trenér Míchel a spol. tolik volali, přišlo! OM si poradil s Bastií a bodově se na ni téměř dotáhnul.

Domácí jistě uklidnil poměrně brzký gól, který se zrodil v 15. minutě. Nakrátko rozehraný roh prodloužil Lassana Diarra k Benjaminu Mendymu, který placírkou z první zakroutil svou střelu z dobrých pětadvaceti metrů tak, že balon přeletěl Jespera Hansena a o břevno zapadl do branky. Paráda - 1:0.

Do konce prvního poločasu mohli ještě další góly přidat Abdelaziz Barrada a Rémy Cabella, jenže Marseille si další příděl schovávala až na druhou půli. Nějakých jednadvacet sekund po jejím začátku mohli zaplněné ochozy Stade Vélodrome znovu slavit, jelikož si to k bráně středem hřiště neohroženě namířil Romain Alessandrini a trefil to přesně po zemi k pravé tyči - 2:0.

Ten samý hráč se prosadil i v 66. minutě, když využil toho, že nikdo nemá zájem o uvolněný balon v pokutovém území. Proto jej taky mohl pohodlně nasměrovat na zadní tyč - 3:0. Jen o čtyři minuty později Mendy z levé strany centroval a Michy Batshuayi zblízka přidal čtvrtou trefu. Není divu, že pak Míchelovi svěřenci poněkud polevili v koncentraci.

V 78. minutě toho využil Brandao, jenž zhruba z úrovně penalty hlavičkoval do brány balon, který mu předtím ideálně naservíroval Julian Palmieri - 4:1. Více gólů už v přístavním městě nepadlo a Olympique může být těsně před startem Evropské ligy klidnější. Ačkoliv o skutečné formě populárního klubu určitě více napoví příští kolo, ve kterém přivítá borce z Lyonu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to zvládnou 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

bastia dá určitě gól

Reagovat
smazaný uživatel

OM už by měla zabrat a zvítězit,ale bude to mít těžký.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele