20. kolo
09.01.2016 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Girondins Bordeaux 0:1

Už bez kouče Rollanda Courbisa a naopak pod novým vedením dua Pascal Baills a Bruno Martini domácí Montpellier v duelu s Bordeaux neuspěl. O jedinou trefu se postaral už v 16. minutě Cheick Diabaté, který tak zároveň prodloužil sérii neporazitelnosti u svého týmu už na sedm soutěžních zápasů.

Bordeaux zajisté pomohla celkem brzká branka Diabatého, jenž po několika odrazech z malého vápna zaskluzoval míč až za brankovou čáru. Byla to pro něj vůbec první trefa letošní sezóny. Ve 33. minutě mohl bordeauxský útočník náskok navýšit, nicméně nebyl už tolik úspěšný v koncovce.

Oba noví trenéři MHSC neměli moc času přemýšlet nad nějakými výraznějšími změnami v sestavě i v samotném systému hry. Je pravda, že hlavně směrem dopředu to domácím dosti drhlo. Do první vážnější šance se dostali až ve 38. minutě, kdy Yatabaré po centru Boudebouze hlavičkoval do břevna. Stejně se však nacházel v ofsajdu.

Po obrátce se Les Girondins nijak výrazně nehnali do útoku, že by však Montpellier dokázal na soupeře vytvořit nějaký větší tlak, to rovněž tvrdit nemůžeme. V 57. minutě se ocitl v celkem slušné pozici Camara, jenž zakončoval po pasu Roussillona, jenže mezi třemi tyčemi se vytáhl pozorný gólman Carrasso.

FCGB se o tři body nemusel strachovat až do konce, kdyby například Khazri nepřihrál Diabatému v 63. minutě jen do ofsajdu. Z celé akce tedy nakonec nezbylo nic. Snad až v 79. minutě mohlo být vyrovnáno, avšak objev podzimu Ninga pálil jen nad branku. V nastavení pak po dlouhém autu mohl skórovat Roussillon, jenže ztroskotal na Carrassovi.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 (popř. 2:2) 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele