10. kolo
18.10.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Montpellier HSC 0:0

Ani hráči Bordeaux, ani ti, kteří oblékají dres Montpellieru, nedokázali v neděli podvečer vstřelit svému soupeři gól, díky čemuž zůstávají oba celky v dolní polovině tabulky.

Zápas byl na šance velice chudý. Snad i proto, že kvůli zraněním bylo nutné poslat do hry jinak náhradníky. Diváci mohli sledovat všehovšudy tři přesné pokusy mezi tři tyče! Všechny měli navíc na svědomí domácí borci. Z těch hostujících měl nejblíže k rozvlnění sítě Paul Lasne, jenže chyběly centimetry.

Na druhé straně to potom nebezpečněji zkoušeli dva navrátilci po zranění - Cheick Diabaté a nesmírně talentovaný Thomas Touré, který patřil k nejpříjemnějším překvapením minulé sezony. Kdo doufal v atraktivnější utkání, musel být evidentně po závěrečném hvizdu rozhodčího Varely dosti naštvaný.

MHSC tedy zůstává na osmnácté pozici a v následujících dvou týdnech se utká s Bastií a s Toulouse - tedy s týmy, které si vstup do sezony také určitě představovaly jinak. To k Les Girondins byl říjnový los ještě shovívavější, neboť mužstvu Willyho Sagnola přihrál do cesty dva nováčky, kteří prozatím okupují poslední dvě místa - ES Troyes a GFCO Ajaccio.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele