21. kolo
16.01.2016 20:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

GFCO Ajaccio - Stade Reims 2:2

Jedenáct. Přesně tolik zápasů už Gazélec Ajaccio nenašel v Ligue 1 přemožitele. Vskutku úctyhodná bilance pro skromný korsický klub.

Na Stade Ange-Casanova se skóre měnilo už po necelých dvou minutách hry. Hostující Aïssa Mandi si neporadil s balonem po centru Jeroma Le Moigneho a Khalid Boutaib měl před sebou mimořádně snadnou úlohu - 1:0. Vyrovnání se konalo ve 23. minutě. Akci tří hráčů Remeše zakončil Nicolas De Préville přízemní střelou z první ke vzdálenější tyči - 1:1.

Následně to zkoušel znovu Boutaib, nicméně Johnny Placide se zaskočit nenechal. Když nedáš, tak dostaneš. Přesně tohle heslo platilo ve 31. minutě, kdy šli hosté zásluhou De Prévilla do vedení. Franck Signorino přihrával, jeho spoluhráč čistě odstavil dotírajícího Manganeho a překonal nebohého Clémenta Mauryho -1:2.

Domácí jednička z kraje druhé půle nepříjemně chybovala, nicméně střelu Theosona Jordana Siebatcheua za ni uklízel na brankové čáře spoluhráč Issiaga Sylla. Na druhé straně měl ke gólu zatraceně blízko Mohamed Larbi, jenže byla z toho pouze tyč. Gazélec se ale přesto dočkal, byť až v 72. minutě.

Anthony Weber chyboval, čímž umožnil Davidu Ducourtiouxovi, aby započal nebezpečnou akci. Tu hodlal zakončit brankou John Tshibumbu, jenže napálil pouze tyč. Od ní se ale k radosti Thierryho Laureyho míč odrazil před brankovou čáru, za níž jej v poklidu dopravil Damjan Djoković a srovnal stav na konečných 2:2.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2.1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele