23. kolo
30.01.2016 20:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

GFCO Ajaccio - Montpellier HSC 0:4

Tak tohle byla premiéra jako hrom. Hostující kouč Frédéric Hantz se mužstva ujal teprve před pár dny, ale už nyní pod jeho vedením Montpellier pořádně nafackoval Gazélecu, jenž podruhé v řadě prohrál a dokonce nevstřelil jedinou branku. Po čtyřech porážkách v řadě se hosté konečně dočkali bodového úspěchu.

Domácí před vlastními fanoušky neprohráli už osmkrát v řadě, pokud však budou v následujících kolech předvádět stejně ostudné výkony, dlouho se nad sestupovým pásmem zřejmě neudrží. K tomhle zápasu přistoupili dost špatně. Už ve 14. minutě unikl na levé straně Martin, předložil míč do šestnáctky Yatabarému, který pohodlně zacílil.

Larbi sice na druhé straně následně pořádně protáhl gólmana Pionniera, ale čtyři minuty před přestávkou zase udeřil soupeř. Touré ve vápně poslal k zemi Daba, logickým vyústěním situace byla penalta, kterou dokázal proměnit Martin. I když si domácí brankář Maury na míč sáhl, druhé inkasované brance nezabránil.

Ve druhém poločase pečetil hladkou výhru dvěma góly Dabo, asi nejlepší muž tohoto utkání. Nejprve v 53. minutě usměrnil svou hlavičku přesně pod břevno poté, co ho centrem na zadní tyči vybídl Camara, a jen o pět minut později zopakoval svoje přesné zakončení po dobře zahraném rohovém kopu Boudebouze.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Vypsaní jako favorité prohráli doma naposledy ve 3. kole- to už je hodně dlouho na to , aby se zase něco semlelo. Ted ale -NE.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele