16. kolo
01.12.2015 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - OGC Nice 0:0

Na Stade du Moustoir během utkání domácího Lorientu s Nice nepadla ani jedna branka. Oba celky si však udržely velice solidní pozice.

Jako první vyzkoušeli pozornost soupeřeova brankáře Didier N’Dong a Rémy Mulumba, jenže Yoan Cardinale, náhradník za vykartovaného Moueze Hassena, prožil v brance hostí výbornou devadesátiminutovku. Na druhé straně chtěl udeřit hlavou Paul Baysse, ovšem Benjamin Lecomte reflexivně vyrazil.

Hned po změně stran se znovu hlásil o slovo N’Dong, ale ani s jeho dalekonosnou střelou neměl Cardinale větší potíže. Po hodině hry se do balonu rovněž z úctyhodné vzdálenosti opřel Paulin Puel, trenérův syn, a Lecomte se musel proletět vzduchem, aby uchránil svůj tým od pohromy. Neoddychnul si ani v následujících minutách, jelikož musel likvidovat pokusy Niklase Hulta, Wallysona z přímého kopu a Alexandre Mendyho, který neuspěl tváří v tvář.

Les Merlus tedy s dvaadvaceti body zaujímají výbornou osmou příčku, zatímco Nice jich má na kontě pětadvacet, což za současné konstelace (kdy má nadpoloviční většina týmů své zápasy 16 kola před sebou) znamená pátou pozici. Na Lorient čeká už o víkendu Toulouse, kdežto Nice bude doufat v dobrý výsledek proti PSG.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele