13. kolo
07.11.2015 20:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Lorient - ES Troyes 4:1

Lorient stoupá tabulkou stále výše a najednou začíná hodně promlouvat do bojů o evropské poháry. Troyes naopak stále zabředává do ještě hlubší krize, jako jediný celek Ligue 1 dosud čeká na ligové vítězství a na dně tabulky má pouhopouhé čtyři body. Situace hostů začíná být kritická, vlak jim začíná ujíždět hodně rychle.

I bez suspendovaného Warise, který se naposledy nechal vyloučit v duelu na půdě Guingampu, Les Merlus zápas bez problémů zvládli. Jako první mohl skórovat v 16. minutě Moukandjo, jeho střela ale skončila pouze nad brankou. Nakonec se domácí ujali vedení zhruba po půlhodině hry.

Jouffre poslal z vlastní poloviny hřiště dlouhý pas dopředu, obránce Dabo míč špatně odvrátil, takže se k němu propracoval Jeannot, který neměl problém zacílit. Lorient utkání dominoval i po přestávce. Jouffre v 58. minutě z pravé strany poslal jemný oblouček někam na hranici malého vápna, odkud Moukandjo v klidu hlavičkoval.

V 62. minutě přišla na řadu malá komplikace pro domácí celek. Gassama totiž ve vlastním pokutovém území zahrál rukou a sudí El Hadj nařídil pokutový kop. A Nivet střelou do protipohybu brankáře Lecomteho snížil. Dvanáct minut před koncem se ovšem bretaňský klub dostal znovu do pohody.

Moukandjo poslal parádní přihrávku do běhu na N'Donga, ten si zaběhl za obranu a z blízkosti překonal vyběhnuvšího gólmana Bernardoniho. Ještě jednu trefu přidal Lorient v nastavení. Azamoum ve vápně poslal k zemi Le Goffa, znovu se kopala penalta a tu tentokráte proměnil Moukandjo.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele