2. kolo
15.08.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Girondins Bordeaux 1:1

Týmy ASSE a Girondins Bordeaux si před důležitým dvojzápasem o postup do Evropské ligy připsaly první bod v nové sezoně. Domácí přitom nebyli daleko od toho, aby brali hned tři.

První poločas přinesl na Stade Geoffroy-Guichard spíše bojovný fotbal bez vyložených příležitostí. Ty se začaly rodit až ve druhé půli. Romain Hamouma centroval a Nolan Roux se snažil elegantně patičkou poslat míč za záda Jéroma Priora, který byl ovšem pozorný. Náhradník za Cédrika Carrassa při svém debutu v Ligue 1 však přeci jen inkasoval.

A znovu u toho byl Romain Hamouma, jenž v 58. minutě zakončil po přihrávce Fabiena Lemoineho výbornou akci. Jak? No přece tak, že na hranici pokutového území z první obstřelil hostujícího gólmana - 1:0. Bordeaux se následně samozřejmě snažilo o vyrovnání a za Stéphanem Ruffierem dvakrát zvonilo břevno.

Nejprve po hlavičce Cheicka Diabatého, jemuž pozici připravil výborným centrem Henri Saivet, jenž potom svou střelou sám otestovat pevnost brankové konstrukce. Pro tento duel kapitán Henri Saivet se ke slovu dostal ještě jednou, a to v poslední minutě. Svůj přímý kop z hranice vápna procedil mezi ve zdi stojícími hráči - 1:1. Jednobrankové vedení, které v minulé sezoně přineslo svěřencům Christopha Galtiera dost důležitých bodů, se tenktokrát udržet nepodařilo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele