13. kolo
06.11.2015 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Angers SCO - Stade Rennes 0:2

Angers SCO zřejmě pomalu začíná vyklízet pozice v popředí tabulky. Po prohře v Monaku přišla i první domácí pořážka, o níž se díky přesným trefám Abdoulaye Doucourého a Gelsona Fernandese postaral celek z Rennes.

Pouhopouhé čtyři minuty stačily na Stade Jean-Bouin k tomu, aby se skóre pohnulo. První útočnou akci zápasu zakončil centrem na Doucourého kolega Pedro Henrique a protože hlavička jeho spoluhráče byla naprosto přesná, šli hosté do vedení - 0:1. Za deset minut se z přímého kopu pokoušel prosadit Thomas Mangani, leč jeho nevyzpytatelnou střelu Benoit Costil zneškodnil.

Jen o minutku později Doucouré přihrával Giovannimu Siovi, který si proklestil cestu za Ismaëla Traorého a Vincenta Manceaua, avšak nakonec mířil těsně vedle tyče. Poločas tedy skončil vedením Rennes. Záhy po změně stran zahrával Mangani přímý kop. Montanierovi svěřenci si počínali velice chaoticky, díky čemuž se na zadní tyči ocitnul samotinký sám Traoré, avšak ve vynikající pozici přestřelil.

Pak se za obranu hostujícího týmu dostal Gilles Sunu, jenže to počítal s tím, že Sylvain Armand už jakýkoliv další souboj nebude chtít podstoupit - přepočítal se. Po hodině hry už bylo definitivně hotovo, jelikož po rychlém protiútoku prostřelil Gelson Fernandes všechno, co mu stálo v cestě, včetně na čáře hlídkujícího Romaina Saisse - 0:2.

Pověstnou korunu všemu pro domácí nasadil Benoit Costil, když v 82. minutě chytil Manganimu penaltu. Stéphane Moulin tedy musí doufat, že se jeho svěřenci přes reprezentační pauzu seberou a po ní si poradí s Caen. Oproti tomu bude chtít na výborný výsledek navázat v duelu s Girondins Bordeaux.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele