15. kolo
28.11.2015 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Angers SCO - Lille OSC 2:0

Ani léčba Frédéricem Antonettim fotbalistům Lille nepomohla. Na půdě Angers byli opět marní především směrem dopředu a mohli tam pomýšlet ve stropu na remízu. O něco lepší domácí byli nakonec úspěšnější a efektivnější v koncovce, tři body zařídili už v první půli Gilles Sunu a Ismaël Traoré.

Premiéra na lavičce Dog se Antonettimu jednoduše moc nepovedla. Pochopitelně že změny ve hře se budou projevovat až s přibývajícími týdny, nicméně ani nový lodivod nedokázal svoje mužstvo vyburcovat k nějakému lepšímu výkonu. Opět to byl nemastný a nic neříkající fotbal, jakým se prezentovalo doposud.

Zmar hostujícího celku pak v 66. minutě stvrdila červená karta pro Civelliho, jenž v souboji o míč trefil protihráče Thomase nohou do obličeje a musel se poroučet ze hřiště. To už domácí vedli o dvě branky. Ketkeophomphone ve 21. minutě rozehrál standardku z levé strany centrem za obranu, kam si naběhl Sunu, jenž z blízkosti pohotově zacílil.

A o čtyři minuty později bylo o výsledku rozhodnuto. Lille si nedokázalo poradit s další standardní situací, tentokráte rozehranou Manganim, míč z vápna prostě nedokázalo odkopnout do bezpečí, ten tak přes několik tečí doskákal až k Traorému, jenž zase neměl problém překonat brankáře Enyeamu.

Až po hodině hry se LOSC dostal konečně k něčemu nebezpečnějšímu. Snížení stavu ovšem odmítl Tallo, který u tyčky prostě nedokázal dobře zakončit. Po vyloučení Civelliho si už Angers vedení v klidu pohlídlo. Navýšit náskok mohl ještě Andreu, jeho hlavičku ale s bravurou vychytal Enyeama.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 (popř. 1:1), 01

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele