18. kolo
13.12.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Angers SCO - Girondins Bordeaux 1:1

Čtyři zápasy v řadě neporažené Angers se i díky remíze 1:1 s Bordeaux vrátilo na druhé místo tabulky za vedoucí PSG. Proti trápícím se Les Girondins měli ovšem domácí těžkou pořízenou, vždyť Romain Thomas srovnával až sedm minut před koncem. Hosty poslal do vedení už v první půli Diego Rolán.

Do první větší možnosti se dostalo Bordeaux, které v 18. minutě zahrozilo prostřednictvím Khazriho, ovšem jeho technický pokus dokázal zlikvidovat brankář Butelle. Angers reagovalo záhy. Sunu na pravé straně ukázal, že kličkovat tedy rozhodně umí, přihrávkou na bližší tyči našel Ketkeophomphoneho, jehož naopak vychytal gólman Carrasso.

Osm minut před obrátkou se dožadoval odpískání pokutového kopu pronikající Crivelli. Ten se lehce otřel o Butelleho, sudí Millot ovšem na situaci dobře viděl a hostujícímu forvardovi udělil žlutou kartu za simulování. Ve 40. minutě padla první branka utkání. Khazri vrátil míč Plašilovi, ten poslal centr do vápna, kde ho hlavou přesně mezi tři tyče lízl Diego Rolán.

Druhé dějství bylo na gólové šance již hodně chudé. Snad jen poslední patnáctiminutovka byla pro oko nezaujatého diváka zajímavá. Nešťastně vyrovnat mohl Poko, kdyby si vsítil vlastní branku. Nakonec se Angers dočkalo díky Thomasovi, který si naběhl na centr z rohového čtvrtkruhu od Ketkeophomphoneho a hlavou zavěsil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele