6. kolo
19.09.2015 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - ES Troyes 1:0

Souboj dvou nováčků dopadl lépe pro Angers, který získal své třetí vítězství v sezóny díky proměněné penaltě Thomase Manganiho z 57. minuty. A to Troyes navíc hrálo prakticky dvě třetiny zápasu přesilovku, neboť domácí přišli v první půli o vyloučeného Cheikha N'Doyeho. Už počtvrté se hostům nepodařilo vsítit ani jednu branku.

Mužstvo Stéphaneho Moulina v žádném případě nezlomila červená karta ze 33. minuty. I v deseti mužích působili na hřišti překvapivě sebejistějším dojmem a proti ustavičně se bránícímu soupeři se nakonec dočkali vytoužené odměny. ESTAC zkrátka zase nepředvedl výkon, se kterým by mohl být spokojený.

Do první větší šance utkání se v 19. minutě probil N'Doye, ovšem jeho hlavička skončila jen vedle brány. Zatímco za tohle počínání si vysloužil od domácího publika potlesk, o čtrnáct minut později pochválený rozhodně nebyl. Trošku nešikovně se dostal do jednoho ze soubojů a sudí Jaffredo ho za surovou hru poslal předčasně pod sprchy.

Zkraje druhé půle se Angers mohlo zase ujmout vedení, nicméně Sissokovu hlavičku po centru od Manganiho dokázal zastavit Petrič. Na srbského gólmana pak nevyzrál ani Saiss. Podařilo se to přece až Manganimu z pokutového kopu, který byl nařízený za hraní rukou Karabouého ve vápně.

Dvacet minut před koncem mohl náskok navýšit střídající Ketkeophomphone, to by však svůj pokus musel usměrnit přesněji. Tým kolem trenéra Jeana-Marca Furlana se jinak na vyrovnání nezmohl. Směrem dopředu to byla z jeho strany velká bída, pouze Mavingova střela z 80. minuty snesla přísnější parametry, avšak skončila mimo.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele