15. kolo
29.11.2014 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Reims - SC Bastia 2:1

Vyrovnané utkání nakonec lépe dopadlo pro domácí Remeš, která zásluhou rozhodující branky Benjamina Moukandja porazila Bastii. Hostující celek dlouho držel nerozhodný stav, o ten však přišel pět minut před koncem. Spadl tak zpátky do sestupového pásma, zatímco se soupeř posunul na osmé místo tabulky.

Korsičané si zvykají na nové velení. Ghislain Printant, jenž nahradil neúspěšného Clauda Makélélého, vedl svůj tým ve dvou utkání a dokázal získat jednu výhru a jednu remízu. Tentokráte se však musel poprvé sklonit. I když porážka to byla celkem hořká, protože o výsledku rozhodl až závěr zápasu.

Vstup do něho se hostům nevydařil. N'Gog dostal v 10. minutě míč do vápna, nebyl však důrazně bráněný, takže se snadno prohnal kolem Romarica a Modesta a pak u bližší tyčky prostřelil gólmana Aréolu. Bastia se však dokázala vrátit čtyři minuty před přestávkou, Ongendův rohový kop zužitkoval na zadní tyčce Modestó.

Druhá půle rovněž příliš šancí nenabídla. Remeš byla o něco aktivnější, žádný větší tlak ovšem na soupeře nedokázala vyvinout. Charbonnierovu střelu bez problémů lapil Aréola, Gillet pak svou šanci zahodil. Až musel tři body zařídit v 85. minutě Moukandjo, jenž se ocitl sám ve vápně a pohodlně skóroval.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poprosil bych si 1 nebo 0.DĚKUJI.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele