9. kolo
03.10.2014 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - Girondins Bordeaux 1:0

Bordeaux opět klopýtlo. A místo útoku na první místo bude po devíti kolech rádo, když udrží pohárové pozice.

Jediná branka v zápase přišla na pořad večera ve 32. minutě. Odaïr Fortes se dostal na pravé straně hřiště za Juliena Fauberta, čímž si vytvořil vynikající pozici pro centr. Jenže, ten se tak úplně nepovedl, protože se vlastně stal střelou. A přestože Cédric Carrasso v brance dělal, co mohl, míči v cestě do sítě už nezabránil - 1:0. Nutno dodat, že za první poločas si Remeš vedení zasloužila. Jenže v tom druhém měla několikrát štěstí.

Hosté, v jejichž základní sestavě znovu nechyběl Jaroslav Plašil, se po hodině hry mohli dočkat zásluhou Cheicka Diabatého vyrovnání. Jenže rozhodčí Schneider gól neuznal, protože si podle něj pomáhal přihrávající Diego Rolán rukou. Po této situaci byli Les Girondins poněkud zakřiknutí. Nejvíce patrně Grégory Sertić, jenž si nedlouho poté málem srazil centr do vlastní branky. Naštěstí pro něj měl Carrasso protentokrát správně postavené tyče.

Po osmdesáti minutách hry centroval do vápna Nicolas Maurice-Belay a hlavou míč poslal na branku, resp. nad branku střídající Emiliano Sala. Willy Sagnol doufal, že stejně jako minulý týden, že i tentokrát přijdou v závěru na řadu skvělé chvíle mladíčka Thomase Tourého. Po přihrávce Wahbiho Khazriho jedna taková skutečně přišla, jenže zdvižený praporek signalizoval ofsajd.

Remeš se tedy před reprezentační pauzou vyhoupla ze sestupových vod a za dva týdny vyrazí na Stade de la Beaujoire do Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele